U bepaalt samen met de bemanning de koers. Zeilliefhebbers kunnen actief mee doen aan boord en zeilervaring is niet nodig! Op het water wordt even de dagelijkse sleur vergeten.

Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan of bel: 050-5270947.

U zoekt een locatie te water?

Informatie aanvragen

U zoekt een locatie te water?Uw evenement in de gracht of op de Wadden

Zeilschip Mars leent zich uitstekend voor kleinere groepen. Vergaderen, brainstormen, trouwen, borrelen, dineren of een vrijgezellenuitje? Kan allemaal. Voor wie slecht tegen de deining kan: het schip ligt stabiel in de havens van Groningeen en Harlingen.

Varen over de woelige baren

U vindt Zeilschip Mars varend op De Wadden of tussen de havens van Harlingen en Groningen.

Fietst u over de A-brug richting Vismarkt? Kijk links en u ziet een van de mooiste en meest gefotografeerde doorkijkjes van de stad: de Noorderhaven. Daar ligt ook Zeilschip Mars, met kapitein Jan Veldman aan het roer.

Uw evenement verdient een locatie die bij u past. Pudding Locaties beschikt over vele voordelige, bijzondere en misschien voor u nog onbekende plekken in Groningen en omgeving.

Wij leggen u graag direct de juiste locatie voor aan de hand van uw wensen. Zodra u heeft besloten welke locatie het wordt, dan helpen we u uw evenement tot in de puntjes te organiseren. Scheelt u veel tijd en voorkomt onnodige kosten.