Deze prachtige voormalige bioscoop is nu in gebruik als het mooiste vlakke vloertheater van Nederland. Geniet van een prachtig uitzicht op de Grote Markt vanaf het balkon.

Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan of bel: 050-5270947.

Een monument voor uw event?

Informatie aanvragen

Een monument voor uw event?Achter een facade van Art-deco schuilt een multifunctioneel theater

Dit prachtige, flexibele theater leent zich uitstekend voor vergaderingen, congressen, lezingen en feesten. De fraai ingerichte foyer biedt een van de mooiste doorkijkjes op het bruisende stadscentrum, met uitzicht op de Martinitoren. En u kunt er heerijk dineren!

Het mooiste uitzicht op de Grote Markt

Bezoekt u het Grand Theatre? Neem dan even een kijkje op het prachtige stadsbalkon. Het Grand Theatre is gevestigd aan de Grote Markt, op kruipafstand van de bekendste kroeg en snackbar van Groningen.

Geen idee nog? Check de routebeschrijving.

Uw evenement verdient een locatie die bij u past. Pudding Locaties beschikt over vele voordelige, bijzondere en misschien voor u nog onbekende plekken in Groningen en omgeving.

Wij leggen u graag direct de juiste locatie voor aan de hand van uw wensen. Zodra u heeft besloten welke locatie het wordt, dan helpen we u uw evenement tot in de puntjes te organiseren. Scheelt u veel tijd en voorkomt onnodige kosten.