Wellicht het bekendste theater van de stad. In gebruik als concertzaal, theater en natuurlijk de thuisbasis van Noorderslag.

Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan of bel: 050-5270947.

U zoekt een bruisende locatie?

Informatie aanvragen

U zoekt een bruisende locatie?Dineren op het podium, vergaderen in de catacomben

Iedereen kent De Oosterpoort. Van Herbie Hancock tot Manu Chao, van Snoop Dog tot Guus Meeuwis. Dit immense theater leent zich niet alleen voor klassieke - en popconcerten maar is ook ideaal voor congressen, feesten en vergaderingen. Een gala organiseren? Dat kan in de foyer of in een van de concertzalen.

Een theater en concertzaal aan de rand van het bruisende stadscentrum

Met een parkeergarage inpandig is de Oosterpoort optimaal bereikbaar vanaf het Centraal Station. Wilt u daarna Groningen verkennen of zoekt u een plek om te overnachten? Het bruisende centrum bevindt zich op 5 minuten lopen.

Uw evenement verdient een locatie die bij u past. Via Pudding Locaties kunt u bij vele, voordelige, bijzondere en misschien voor u nog onbekende plekken in Groningen en omgeving terecht.

Wij leggen u graag direct de juiste locatie voor aan de hand van uw wensen. Zodra u heeft besloten welke locatie het wordt, dan helpen we u uw evenement tot in de puntjes te organiseren. Scheelt u veel tijd en voorkomt onnodige kosten.