Tot een paar jaar geleden nog onderdeel van een immens fabrieksterrein van de Suikerunie. Het oudste gebouw is blijven staan, met een monumentale schoorsteenpijp.

Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan of bel: 050-5270947.

U zoekt een uitdagende locatie?

Informatie aanvragen

U zoekt een uitdagende locatie?Pudding Events verzorgt uw evenement tot in detail!

Het oudste deel van de immense, voormalige Suikerfabriek is gered van de sloop. Gelukkig maar want we organiseerden hier al een aantal succesvolle evenementen. De rauwe locatie leent zich uitstekend voor bedrijfsfeesten, manifestaties en diners. Heeft wel wat voeten in de aarde want het pand is nog niet optimaal ingericht voor evenementen. Houdt u van een uitdaging? Wij ook!

Met uitzicht op de Groninger skyline

Het terrein is te groot voor een adres en vroeger rook heel Groningen de Suikerfabriek. Nu moet u even zoeken.

Het monumentale fabrieksgebouw bevindt zich naast de Ringweg Groningen (Laan 1940-1945). Ongeveer tien minuten fietsen van zowel het Centraal Station als de Grote Markt.

Coordinaten voor navigatie: N 53°12'40 O 6°32'38 (Van Heemskerckstraat Groningen)

Uw evenement verdient een locatie die bij u past. Via Pudding Locaties kunt u bij vele, voordelige, bijzondere en misschien voor u nog onbekende plekken in Groningen en omgeving terecht.

Wij leggen u graag direct de juiste locatie voor aan de hand van uw wensen. Zodra u heeft besloten welke locatie het wordt, dan helpen we u uw evenement tot in de puntjes te organiseren. Scheelt u veel tijd en voorkomt onnodige kosten.