Stagiair(e) Assistent Productie- Event Manager gezocht!

Datum:Voorjaar 2018

Reageer direct
Stagiair(e) Assistent Productie- Event Manager gezocht!

Over Pudding Events

Haal je graag koffie voor de baas? 9 tot 5 mentaliteit? Laat je je graag commanderen? Goed in kopiƫren? Dan is de Puddingfabriek de stageplaats voor jou!

Waar vroeger instant pudding van de lopende band rolde, is De Puddingfabriek nu een bruisend bedrijfspand en sfeervolle evenementen- en vergaderlocatie direct naast het Centraal Station.

Sinds 2005 organiseerde Pudding Events al meer dan 1.000 evenementen: van vergadering en symposium tot cultureel festival, van huwelijksfeest tot bedrijfsuitje of galadiner.

Stage

Je loopt stage op de productie afdeling. Als stagiair(e) Productie- Event Manager ondersteun je de productieleider bij de organisatie en realisatie van evenementen in de breedste zin van het woord. Je voorziet diverse partijen van informatie, schrijft draaiboeken, ondersteuning bij social media acties, enz.

Een echte hands on stage, waarbij vloer en kantoor werkzaamheden worden gecombineerd!

Check vooral het filmpje hierboven waarbij Eline (voormalig stagiaire Media & Entertainment Management) je meeneemt tijdens haar stage.

"Je krijgt de vrijheid om zelf te bepalen welke kennis en vaardigheden je wilt leren om zo je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten."

Marcel van Duinen
Media & Entertainment Management