Bedrijfsfeest Groningen

Wil jij verzekerd zijn van een succesvol evenement? Kies er dan voor om je bedrijfsfeest in Groningen samen bij De Puddingfabriek te organiseren. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen en helpen je graag om ook van jouw feest in Groningen een geweldig festijn te maken. Indien gewenst adviseren we je zelfs over de invulling van het programma en verzorgen wij de aankleding voor je bedrijfsfeest in Groningen. Samen zorgen we ervoor dat jij en je collega’s een onvergetelijke dag of avond beleven!

Bedrijfsfeest locatie Groningen

De Puddingfabriek is een bijzondere bedrijfsfeest locatie in Groningen. In de voormalige fabriekshal is ruimte voor maximaal 250 man. De sfeervolle zaal heeft een industriële uitstraling en een bijzonder praktische indeling. Hierdoor is deze bedrijfsfeest locatie in Groningen eenvoudig aan jouw wensen aan te passen. Wil je op een zomerse dag liever buiten feesten? Geen probleem. op het besloten binnenplein geniet je zowel van de zon als van de gezelligheid van je collega’s. Deze prachtige locatie ligt op vijf minuten loopafstand van het centrum en staat direct achter het Hoofdstation. Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de buurt, zodat jullie zonder zorgen tot in de late uurtjes kunnen feesten.

Bedrijfsfeest Groningen organiseren

Wil jij een knallend bedrijfsfeest in Groningen organiseren? Maak dan gebruik van de ruime ervaring van het team van De Puddingfabriek! We nemen tijdens een persoonlijk gesprek al je wensen door. Zo weten we precies wat je wilt en kunnen we een bedrijfsfeest in Groningen organiseren dat helemaal voldoet aan je verwachtingen. Jouw feest in Groningen begint en eindigt bij De Puddingfabriek!