Bijzondere locaties Groningen

Een speciaal evenement verdient een speciale plek. De Puddingfabriek is echt een bijzondere locatie in Groningen. Of je nu gaat trouwen, je verjaardag groots wilt vieren of een congres organiseert, wij staan voor je klaar! Met onze jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren over over alle facetten van jouw feest.. Ga lekker achterover zitten en verheug je op je feest en laat zaken als techniek en horeca maar aan ons over. Wij zorgen ervoor dat jouw feest in Groningen het feest van je leven wordt!

De Puddingfabriek - Geschikt voor huwelijken, feesten en vergaderingen. Onze meest flexibele zaal

De Puddingfabriek

Geschikt voor huwelijken, feesten en vergaderingen. Onze meest flexibele zaal

Meer informatie

De juiste locatie gevonden of wil je meer weten?

Bel 06 - 1501 5955 of vraag vrijblijvend informatie aan. We vinden je privacy erg belangrijk. Lees er alles over in ons Privacy beleid.

  Bijzondere locaties in Groningen stad

  Wil je een sfeervolle zaal huren in Groningen? De Puddingfabriek is een zeer bijzondere locatie in Groningen stad.  De fabriek leent zich uitstekend voor een stijlvol huwelijk en is zelfs één van onze populairste trouwlocaties in Groningen. Het centrum en centraal station liggen op loopafstand en er zijn legio hotels te vinden in de omgeving. Feesten tot in de late uurtjes is hierdoor geen probleem! Heb je interesse in onze bijzondere locatie in Groningen stad? Bel of mail ons! Onze enthousiaste medewerkers vertellen je graag meer.

  Bijzondere feestlocaties in Groningen

  De Puddingfabriek is niet alleen een bijzondere feestlocatie in Groningen: wij zijn er ook voor je als je een vergadering of evenement wilt organiseren. Voor verschillende groepsgroottes groepen zijn wij een unieke vergaderlocatie in Groningen. Wie weet brengt de frisse zeewind je frisse nieuwe ideeën!  Onze ervaren medewerkers helpen graag mee bij de zoektocht naar de perfecte vergaderplekken en bijzondere feestlocaties in Groningen voor jouw evenement!

  Bijzondere locaties Groningen mogelijkheden

  Weet je al precies hoe je feest, congres of vergadering eruit moet zien? Laat het ons weten! Wij kijken naar mogelijkheden om je evenement te organiseren. Wij houden altijd rekening met je wensen en het budget. Uiteraard kun je vooraf onze locatie bekijken.  Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Bel of mail ons gerust als je meer wilt weten over onze bijzondere locatie, De Puddingfabriek in Groningen en alle mogelijkheden die we bieden.

  Wij organiseerden evenementen voor

  Vanwege Corona hebben wij diverse maatregelen getroffen. Vind hier alle info over onze dienstverlening >