Bijzondere locaties Groningen

Een speciaal evenement verdient een speciale plek. De Pudding helpt bij het vinden van bijzondere locaties in Groningen. Of je nu gaat trouwen, je verjaardag groots wilt vieren of een congres organiseert, wij staan voor je klaar! Met onze jarenlange ervaring weten we bijzondere locaties in Groningen te vinden en kunnen we je goed adviseren over de aankleding ervan. Ga lekker achterover zitten en verheug je op je feest en laat zaken als techniek, transport en horeca maar aan ons over. Wij zorgen ervoor dat jouw feest in Groningen het feest van je leven wordt!

De Puddingfabriek - Geschikt voor huwelijken, feesten en vergaderingen. Onze meest flexibele zaal

De Puddingfabriek

Geschikt voor huwelijken, feesten en vergaderingen. Onze meest flexibele zaal

Meer informatie

De juiste locatie gevonden of wil je meer weten?

Bel 06 - 1501 5955 of vraag vrijblijvend informatie aan. We vinden je privacy erg belangrijk. Lees er alles over in ons Privacy beleid.

  Bijzondere locaties in Groningen stad

  Wil je een sfeervolle zaal huren in Groningen? De Pudding heeft diverse bijzondere locaties in Groningen stad. Denk bijvoorbeeld aan het Grand Theatre op de Grote Markt of de Puddingfabriek, onze karakteristieke thuisbasis. De fabriek leent zich uitstekend voor een stijlvol huwelijk en is zelfs één van onze populairste trouwlocaties in Groningen. Het centrum en centraal station liggen op loopafstand en er zijn legio hotels te vinden in de omgeving. Feesten tot in de late uurtjes is hierdoor geen probleem! Heb je interesse in onze bijzondere locaties in Groningen stad? Bel of mail ons! Onze enthousiaste medewerkers vertellen je graag meer.

  Bijzondere feestlocaties in Groningen

  De Pudding helpt je niet alleen met het vinden van bijzondere feestlocaties in Groningen: wij zijn er ook voor je als je een vergadering of evenement wilt organiseren. Voor kleine groepen hebben wij als unieke vergaderlocatie in Groningen een schitterend zeiljacht. Wie weet brengt de frisse zeewind je frisse nieuwe ideeën! Grotere groepen kunnen onder andere terecht in zalen in De Oosterpoort, Martiniplaza en de Suikerfabriek. Onze ervaren medewerkers helpen graag mee bij de zoektocht naar de perfecte vergaderplekken en bijzondere feestlocaties in Groningen voor jouw evenement!

  Bijzondere locaties Groningen mogelijkheden

  Weet je al precies hoe je feest, congres of vergadering eruit moet zien? Laat het ons weten! Wij gaan op zoek naar bijzondere locaties in Groningen met mogelijkheden om je evenement te organiseren. Wij houden altijd rekening met je wensen en het budget. Uiteraard kun je vooraf de locatie bekijken. Zo weet je zeker dat onze experts de ideale plek hebben gekozen. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom houden we je tijdens het traject op de hoogte van de vorderingen. Hierdoor weten wij dat we goed bezig zijn en ben jij ervan verzekerd dat alles op rolletjes loopt. Bel of mail ons gerust als je meer wilt weten over onze bijzondere locaties in Groningen en alle mogelijkheden die we bieden.

  Wij organiseerden evenementen voor

  Vanwege Corona hebben wij diverse maatregelen getroffen. Vind hier alle info over onze dienstverlening >