Bijzondere trouwlocaties Groningen

Zijn jullie voor jullie droomhuwelijk op zoek naar bijzondere trouwlocaties in Groningen? Dan zit je goed bij De Pudding! Ons ervaren team heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van trouwen in onze mooie noordelijke provincie. Wij kunnen jullie daarom helpen om dé perfecte locatie te vinden voor jullie bruiloftsreceptie, ceremonie of feest in Groningen. Wij kunnen jullie wijzen op een aantal sfeervolle locaties, en gaan graag voor jullie op zoek naar bijzondere mogelijkheden en trouwlocaties in Groningen. Wij zullen er alles aan doen om jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen!

Bijzondere trouwlocaties Groningen stad

Bij de Pudding vind je unieke en bijzondere trouwlocaties in Groningen stad. Onze eigen locatie, het oude en karakteristieke pand van de Puddingfabriek, is een gewilde plek voor huwelijksfeesten, recepties en ceremonies. In deze fabriekshal werd vroeger jarenlang heerlijke pudding vervaardigd. Tegenwoordig is deze plek erg geschikt voor het houden van onder andere huwelijken en feesten. Het pand is industrieel, maar heeft toch een warme sfeer, en het biedt veelzijdige mogelijkheden, waardoor het één van de meest bijzondere trouwlocaties in Groningen stad is. De fabriekshal is helemaal aan jullie wensen aan te passen zodat jullie de bruiloft krijgen die jullie voor ogen hebben!

Bijzondere trouwlocaties Groningen buiten

Zijn jullie op zoek naar een buitenlocatie? Wij kunnen jullie wijzen op bijzondere trouwlocaties in Groningen waar je ook om buiten feest kunt te vieren. In Groningen stad hebben we De Puddingfabriek met een besloten binnenplein bij de fabriekshal. Dit plein kan helemaal naar jullie smaak ingericht worden. Willen jullie je gasten op een speciale manier van eten voorzien? Wat dachten jullie van een foodtruck opstelling? Zo kunnen jullie gasten zelf kiezen wat ze willen eten en ontstaat er een festival achtige sfeer! ’s Avonds kan er een intieme en knusse setting gecreëerd worden door middel van vuurkorven. Bel of mail ons gerust met vragen over onze bijzondere trouwlocaties in Groningen om buiten jullie huwelijk te vieren. Wij vertellen jullie graag meer!

Bijzondere trouwlocaties Groningen mogelijkheden

Wanneer jullie meer willen weten over alle bijzondere trouwlocaties in Groningen en de mogelijkheden, bel of mail ons gerust! Wij bellen zo snel mogelijk terug zodat we rustig jullie wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Na het gesprek gaan we aan de slag met een op maat gemaakt voorstel. Als jullie hiermee akkoord gaan, begint het echte werk. Er komt een gedetailleerd draaiboek zodat tijdens de bruiloft alles soepel verloopt. Uiteraard zijn jullie van harte welkom om eens een kijkje te nemen op de bijzondere trouwlocaties in Groningen om ter plekke de mogelijkheden te bespreken. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat jullie de ideale plek voor jullie huwelijk kiezen!

De Pudding staat voor je klaar met verschillende panden en ruimtes voor diverse doeleinden. Wat dacht je van een mooi, oud pand voor jouw evenement of een handige vergaderlocatie in Groningen? Bij ons vind je het!