Bruiloft Groningen

Zijn jullie verloofd en op zoek naar dé locatie voor jullie bruiloft in Groningen? Wanneer jullie niets aan het toeval willen overlaten, zitten jullie goed bij De Pudding! Ons team van bruiloft specialisten en onze gecertificeerde weddingplanner hebben jarenlange ervaring in het organiseren van huwelijksfeesten, ceremonies en recepties. Wij zetten ons graag in om jullie de dag van je leven te bezorgen! Samen gaan we op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft in Groningen die we in overleg helemaal kunnen afstemmen op jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Want het is tenslotte jullie grote dag! Naast het vinden van de ideale locatie kunnen wij ook meedenken over de aankleding en de catering. Zo kunnen wij het voorbereidende werk uit handen nemen zodat jullie volop kunnen genieten van deze bijzondere tijd!

Bruiloft in Groningen organiseren

Er komt ontzettend veel bij kijken wanneer je jullie bruiloft in Groningen gaat organiseren. Het team van De Pudding kan jullie op professionele wijze bijstaan, zodat jullie een relaxte start maken bij de planning van jullie huwelijk! Zo helpen we bij het vinden van een sfeervolle locatie waar jullie je droombruiloft kunnen beleven. Bij ons kunnen jullie terecht voor verschillende bruiloft locaties in Groningen, zoals de oude Puddingfabriek in Groningen stad, waar vroeger pudding van de band rolde.

Tegenwoordig wordt dit karakteristieke en veelzijdige pand onder andere als trouwlocatie gebruikt. De grote zaal biedt veel mogelijkheden voor zowel de ceremonie, de receptie als het feest. De hele locatie is bij uitstek geschikt om een geweldige en unieke bruiloft in Groningen te organiseren. Willen jullie graag naar buiten bij mooi weer? Ook dat kan! Het sfeervolle en besloten binnenplein van de Puddingfabriek is ontzettend knus en kent veel mogelijkheden. Van een diner of BBQ buiten, tot gezellig samen vertoeven bij de vuurkorven. Bel of mail ons gerust wanneer jullie nieuwsgierig zijn geworden naar de vele mogelijkheden!

Bruiloftsfeest in Groningen

Zijn jullie in het prachtige Stadhuis getrouwd en willen jullie aansluitend een spectaculair bruiloftsfeest in Groningen geven? Dan is onze locatie De Puddingfabriek ideaal. Het karakteristieke oude pand is op loopafstand van het centrum. Er zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden in de buurt en het station is maar enkele minuten lopen. De sfeervolle fabriekshal kan helemaal naar jullie wensen worden ingericht. Of wat dachten jullie van het prachtige Grand Theatre? Of jullie nu in stijl willen dineren, of tot in de late uurtjes willen feesten, het kan allemaal! Wij van de Pudding staan voor jullie klaar! Laat ons weten wat jullie wensen zijn voor een bruiloftsfeest in Groningen en wij komen met een mooi voorstel!

Bruiloft in Groningen mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jullie bruiloft in Groningen kunnen betekenen? Wij vertellen graag meer over alle mogelijkheden! Onze locaties zijn geschikt voor zowel kleine als grote bruiloften en bieden voor ieder wat wils! Of jullie nu op zoek zijn naar stoer en industrieel of juist intiem en romantisch, in overleg is er heel veel mogelijk. Nadat we elkaar hebben gesproken zijn jullie van harte welkom om de locatie die jullie voorkeur heeft eens te komen bekijken. Bel of mail ons daarom gerust en wij bellen jullie zo snel mogelijk terug om de plannen voor jullie droombruiloft door te spreken!

Ben je daarnaast nog op zoek naar een groot pand voor een evenement of een handige vergaderlocatie in Groningen? Bekijk het diverse aanbod panden en ruimtes van De Pudding!