Bruiloft plannen

Begint het te kriebelen en hebben jullie bruiloft plannen? Hoog tijd voor een topfeest! Je zit goed bij De Pudding. Niet alleen hebben wij prachtige trouwlocaties in Groningen, we staan ook voor je klaar met catering, versiering en planning. En wat dacht je van een leuke dj of een speciale band? Het kan allemaal bij De Pudding. Bel ons en we gaan er samen voor zitten om de meest geweldige bruiloft te plannen waar jullie gasten nog jaren over napraten!

Bruiloft plannen tips

Ga je je bruiloft plannen en zijn tips welkom? Er komt zoveel kijken bij trouwen in Groningen dat er overal wel wat over te zeggen is. Een waarheid als een koe: een goed begin is het halve werk. Als je er vroeg bij bent, gaat die ene geweldige trouwfeest locatie niet aan je neus voorbij. Verder is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Zijn jullie avondmensen? Houd de ceremonie dan gewoon ‘s avonds! En als jullie geen zin hebben in stress voor de grote dag, kunnen wij een gecertificeerde weddingplanner inschakelen. Voor meer vragen over een bruiloft plannen en tips kun je ons natuurlijk bellen. We hebben jarenlange ervaring met het organiseren van verschillende trouwfeesten!

Bruiloft plannen checklist

Jullie grote dag moet natuurlijk goed georganiseerd worden. Daarom is het slim om voor de bruiloft plannen een checklist te maken. Wat is er allemaal nodig? We helpen je graag met een overzicht:

  • Een locatie
  • Een trouwjurk en pak
  • Een kapper en visagist
  • Ringen
  • Een bruidstaart
  • Een trouwauto
  • Uitnodigingen
  • Een fotograaf en/of videograaf

Natuurlijk is het geheel van je wensen afhankelijk wat er komt te staan in de uiteindelijke bruiloft plannen checklist. Bij onze trouwlocaties in Groningen staan we voor je klaar met de beste catering en is er in overleg veel mogelijk. Zo worden jullie compleet ontzorgd bij De Pudding!

Bruiloft plannen locatie

In het proces van het bruiloft plannen is de locatie een belangrijke factor. Bij De Pudding kun je bijvoorbeeld kiezen uit een karaktervolle, industriële trouwfeest locatie in Groningen, zoals De Puddingfabriek. Of wat gedacht van het Grand Theatre, één van de feestlocaties in Groningen met een rijke geschiedenis? Aan de hand van jullie wensen kijken we samen tijdens het bruiloft plannen welke locatie het beste past. Een offerte aanvragen is bij De Pudding geheel vrijblijvend!

Bruiloft plannen bij De Pudding

Wil jullie je bruiloft graag plannen bij De Pudding? Bel ons! Samen bekijken we jullie wensen, beschikbare data, het aantal gasten en een geschikte trouwzaal in Groningen. Kom gerust een keertje langs voor een gesprek over de mogelijkheden, zonder dat je ergens aan vast zit. Als jullie akkoord gaan met de bruiloft plannen bij De Pudding, gaan we samen verder kijken naar zaken als inrichting en het programma. We denken graag met je mee!