Contact De Puddingfabriek

Locatie

Onze thuisbasis is in de Puddingfabriek, op loopafstand van parkeergelegenheid, hotelaccommodaties, OV en het bruisende stadscentrum van Groningen.

Bezoek- en postadres

Viaductstraat 3 – 3
9725 BG Groningen

Contact

info@depuddingfabriek.nl
06 15 01 59 55

Werkplekken

Wij verhuren zelf geen werkplekken. Neem voor meer informatie contact op met Kantoor-Groningen via 050-8200377.

Bereikbaarheid en parkeren

Voor reizigers met het openbaar vervoer; de Puddingfabriek ligt op minder dan vijf minuten loopafstand van het Centraal Station voor bus en trein.

Kom je met de auto? Wij beschikken niet over een eigen parkeergelegenheid en verwijzen je graag door naar de mogelijkheden in de omgeving.

P+R
Parkeer je auto op een P+R terrein aan de rand van de stad en reis verder met de P+R bus. Je parkeert hier gratis (behalve op P+R Euroborg / P3) en betaalt maar € 6,- voor een retourtje naar het station (maximaal vijf personen). Kijk voor actueel reisadvies op Qbuzz.

Achterweg
Parkeren kan tevens in de wijk, maar houd er rekening mee dat hier betaald parkeren geldt van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 – 18:00 uur, en op donderdag t/m 21:00 uur, met een maximum van 2 uur. De betaalautomaat staat voor het voormalig TNT-gebouw (op 150 m afstand van de Puddingfabriek). De code voor de parkeerautomaat (Yellowbrick / Parkmobile) is 3012, verlengen via de betreffende apps is mogelijk.

Parkeergarage de Oosterpoort
Parkeren kan tevens in de Q-Park van de Oosterpoort (Trompsingel 23), ca. 10 minuten lopen van de Puddingfabriek. De capaciteit van de parkeergarage is beperkt; kom op tijd en houd er rekening mee dat uitwijken naar een andere parkeergelegenheid tijd kost. Betalen kan in de parkeergarage.

Mindervalide? Neem even contact met ons op. De invalideningang bevind zich links van de hoofdingang.

We hopen je te verwelkomen in de Puddingfabriek!