Corona maatregelen bij De Pudding

Veilig vergaderen of samenkomen in tijden van corona? Bij De Pudding hebben we maatregelen getroffen i.v.m. corona naar de richtlijnen van de nieuwe ‘1,5-meter-samenleving’, zodat je op veilige afstand van elkaar kunt vergaderen, een training volgen of samenkomen. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen en uiteraard hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Met betrekking tot hygiëne is er voldoende desinfectiemiddel en zeep aanwezig. We informeren je graag over de maatregelen en mogelijkheden van onze dienstverlening. Neem gerust contact op met de locatie van je keuze om de mogelijkheden door te spreken.

Coronaproof vergaderen

In onze vergaderlocatie in Groningen gebruiken we kleine examentafels zodat je op 1,5 meter afstand kunt vergaderen. Deze ruimte is niet openbaar, waardoor je in minimaal contact komt met anderen. Zo kun je veilig samenkomen en samenwerken met collega’s.

Trainen op afstand

In ons trainingslokaal is er – rekening houdend met een onderlinge afstand van 1,5 meter – ruimte voor 8 personen.

Grotere bijeenkomsten

Voor een bruiloft, klein evenement of feest in Groningen kun je nog steeds terecht bij De Pudding. Op dit moment mogen er tot 1 juli 2020 niet meer dan 30 personen in een ruimte samenkomen. Na 1 juli 2020 worden deze maatregelen versoepeld. Hierdoor hebben wij in de grote zaal van De Puddingfabriek vanaf 1 juli 2020 ruimte voor maximaal 60 personen (met onderling 1,5 meter afstand).

  • Tot 1 juli 2020: maximaal 30 personen
  • Vanaf 1 juli 2020: maximaal 60 personen

Wil je een zaal huren in Groningen bij één van onze andere locaties? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Bijeenkomsten met familie

Wil je een zaal huren voor een bijeenkomst met familie? Dan hebben wij eventueel meer ruimte beschikbaar, omdat je als huishouden geen onderlinge afstand hoeft te bewaren. Neem gerust contact met ons op wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Algemene corona maatregelen

Bij De Puddingfabriek maken we gebruik van een looproute, zodat je gemakkelijk gepaste afstand kunt houden van anderen. Daarnaast is het van belang dat je je houdt aan de algemene corona maatregelen van het RIVM:

  • Hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog
  • Geen handen schudden
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Blijf thuis bij ziekteverschijnselen gelieerd aan griep
  • Blijf thuis bij een ziek gezinslid met verschijnselen gelieerd aan griep

Meer weten?

We zijn per telefoon en mail bereikbaar om samen tot de beste locatie en oplossing te komen. We adviseren je op basis van het aantal personen over de beste zaalopstelling en over de mogelijkheden, waarbij we 1,5 meter hanteren tussen de aanwezige personen. Het spreekt voor zich dat toiletten, algemene ruimten, deurklinken, lichtknopjes en liften iedere dag worden schoongemaakt.

Wil je meer weten over de corona maatregelen bij De Pudding en de mogelijkheden op korte termijn? Bel of mail ons, we denken graag met je mee.