Evenement organiseren

Het maakt niet uit of het een lezing, congres of festival is, wat voor evenement je ook wil organiseren, De Pudding staat voor je klaar. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de Puddingfabriek, onze eigen sfeervolle locatie. Dit industriële pand staat vlak achter het Centraal Station en is daardoor goed bereikbaar. In de grote hal van De Puddingfabriek kun je een evenement organiseren voor maximaal 350 gasten. Voor warmere dagen is er ook en buitenruimte beschikbaar waar je gasten heerlijk kunnen genieten van de zon.

Hoe een evenement organiseren

Als het gaat om grootschalige feesten of zakelijke bijeenkomsten vraag je je misschien af hoe je een evenement moet organiseren. Bij De Pudding helpen we je graag. We kunnen je advies geven of de complete organisatie uit handen nemen. We regelen dan niet alleen de locatie, maar ook de inrichting en de dagindeling, een draaiboek en alle benodigde middelen, zoals muziek en licht. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over hoe je een evenement moet organiseren. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Alles wat jij hoeft te doen is genieten!

Evenement organiseren Groningen

Bij De Pudding hebben we jarenlange ervaring met het regelen van feesten, bijeenkomsten en andere gelegenheden. Wanneer je een evenement wil organiseren in Groningen, ben je bij ons dan ook aan het juiste adres! Wij helpen je met zaalverhuur in Groningen, dit kan onze eigen stek zijn of een externe locatie. Heb je middelen nodig zoals meubilair, servies of een complete licht- en geluidsinstallatie? Ook dat kunnen we voor je regelen. Bel of mail ons voor alle mogelijkheden.

Evenement organiseren locaties

Wanneer je een event gaat houden is het belangrijk om te kijken waar het gaat plaatsvinden. Wij helpen je graag met een evenement organiseren en locaties uitzoeken. Onze experts kennen stad en land op hun duimpje. Hierdoor weten we vele bijzondere locaties in Groningen te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Suikerfabriek of de Oosterpoort? Deze locaties zijn geschikt voor uiteenlopende events van een festival tot een personeelsfeest in Groningen. Kies voor De Pudding en wij helpen je met je hele evenement, het organiseren, de locaties, het programma en de middelen. Wij regelen het allemaal voor je als je dat wilt!

Evenement organiseren tips

Heb je een geweldig idee, maar weet je niet goed hoe je het beste je evenement kunt organiseren? Onze tips helpen je wellicht!

  • Maak een overzicht van benodigde middelen
  • Maak een goede inschatting van de kosten
  • Bepaal het aantal deelnemers en houd rekening met afvallers
  • Plan je feest op tijd en verstuur zo vroeg mogelijk de uitnodigingen
  • Regel eventueel vervoer van en naar de locatie

Dit is slechts een greep uit de vele adviezen die wij je kunnen geven als je een evenement wilt organiseren. Voor meer tips kun je ons altijd bellen of mailen. Wij staan klaar om van jouw evenement een overweldigend succes te maken!