Verhuur & Evenementen

Een evenement organiseren? Wij weten wat je wilt

De Pudding organiseert de meest uiteenlopende evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, een symposium, lezing, vergadering of congres, we regelen alles tot in de puntjes en helemaal afgestemd op jouw specifieke wensen. Wij ontzorgen en denken met je mee!

We regelen de locatie, catering en aankleding

Bij het organiseren van een evenement komt een hele hoop kijken. Om te beginnen moet je de juiste locatie voor je evenement zien te vinden. Maar ook een goede catering, aankleding en technische ondersteuning zijn onmisbaar. Bij De Pudding kunnen we nagenoeg alles faciliteren: middelen en materialen, horeca en catering, productionele- en technische ondersteuning, transport en logistiek. We regelen alles, van A tot Z.

Maar ook voor de invulling hebben we 1001 ideeën

Omdat we al jaren verbonden zijn aan vele entertainment-professionals kunnen we aan al je wensen voldoen. We weten precies welke dj’s, muzikanten, spreekstalmeesters, workshopleiders, inspirators of artiesten geschikt zijn voor jouw evenement. En wil je een fotograaf, fotobooth of virtueel gastenboek? Ook dat kunnen we zo voor je regelen. De Pudding heeft 1001 ideeën om je evenement tot een groot succes te maken.

 Meer dan tien jaar ervaring – daar kun je op vertrouwen

We hebben een schat aan ervaring in huis. We kennen het klappen van de zweep en weten goed wat de verwachtingen en wensen van gasten zijn. Als kleine, betrouwbare en deskundige organisatie zijn we flexibel en efficiënt, informeel en professioneel. En dat werpt z’n vruchten af.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.