Zakelijk evenement

Wil je een personeelsfeest of zakelijk event organiseren in Groningen en ben je nog op zoek naar een inspirerende locatie? De Pudding maakt je bijeenkomst tot een groot succes! Wij regelen niet alleen de locatie, maar nemen desgewenst de hele organisatie uit handen. Van de indeling van de locatie tot het verloop van de dag staan we voor je klaar. Of je nu invulling zoekt voor een hele dag of voor een avond, wij regelen het voor je. Door onze jarenlange ervaring wordt jouw zakelijk evenement 100% geslaagd. Bel of mail ons voor extra informatie of een offerte. Wij horen graag van je!

Zakelijk evenement organiseren

Ben je van plan een lezing, congres of workshop te houden en geef je de details liever uit handen? Dan staat het team van De Pudding voor je klaar! Wij zetten ons ervoor in om een zakelijk evenement te organiseren zoals jij het wilt. Kies uit de vele bijzondere locaties in Groningen die wij voor je kunnen regelen. Ons eigen hoofdkwartier De Puddingfabriek heeft ruimte voor maximaal 350 personen en is zeer geschikt om zakelijke evenementen te organiseren. We kunnen ook grotere locaties voor je regelen, zoals de Oosterpoort en het Martiniplaza. De uiteindelijke keuze is natuurlijk altijd aan jou.

Zakelijk evenement Groningen

Of het nu een bijeenkomst, diner of avondvullend programma moet worden met optredens en dansen tot in de vroege uurtjes, wij regelen alles voor je zakelijk evenement in Groningen. Wil je een personeelsfeest in Groningen geven of zoek je een vergaderlocatie in Groningen? Wij weten de perfecte plek! Kies uit een van onze originele locaties voor uw zakelijk evenement in Groningen. Naast de locatie kunnen wij ook de invulling en aankleding van je avond verzorgen.

Zakelijk evenement bij De Pudding

Kies voor expertise en ervaring en laat je zakelijk evenement door De Pudding organiseren. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met het op touw zetten van verschillende soorten evenementen, van congressen tot bruiloften en zelfs festivals! Alles wordt van a tot z voor je geregeld. Wij helpen je met de locatie, de invulling en de aankleding van het event. Het maken een draaiboek, het inhuren van fotografen en artiesten en andere zaken kun je allemaal aan ons overlaten. Voor jouw zakelijk evenement heb je bij De Pudding ontelbaar veel mogelijkheden!