Ontvang je gasten aan de gezelligste plek aan de Grote Markt

Feesten en evenementen organiseren in de karakteristieke panden aan de Grote Markt

Wie aan Groningen denkt, denkt aan De Drie Gezusters. Sinds jaar en dag is er veel gezelligheid en geestelijkheid te bekennen in de kenmerkende panden aan de Grote Markt. Met de hoge plafonds, spectaculaire kroonluchters en verschillende bars is er in iedere ruimte van De Drie Gezusters geen gebrek aan sfeer. Zowel binnen als buiten op het verwarmde terras kunnen je gasten genieten van ontbijt, gebak, lunch, diner en een goede kop koffie of thee.

De ruimtes in De Drie Gezusters hebben ieder een eigen karakter en zijn beschikbaar voor bijeenkomsten, workshops, ontbijtsessies en diners. Activiteiten en ruimtes kunnen worden gecombineerd. Diner bijvoorbeeld met de gasten in café Hoppe en borrel daarna in de Sportsbar de Goote Griet.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die deze centrale en bijzondere locatie te bieden heeft!

Locatie

Het pand van De Drie Gezusters staat aan de Grote Markt (36-39)  en is gemakkelijk te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer. Ook is de locatie vanaf het Centraal Station te voet in tien minuten te bereiken. Kom je met de auto? Dan is het verstandig om in een van de onderstaande parkeergarages te parkeren. De Drie Gezusters beschikt namelijk niet over een eigen parkeergelegenheid. Neem voor de toegankelijkheid van deze locatie contact met ons op

  • Interparking Centrum (Pelsterstraat 15)
  • Q-Park (Rademarkt 27)
  • Q-park (Ossenmarkt: Spilsluizen 25)
  • Parkeergarage Damsterdiep (Damsterplein 5)

Bezoekadres

Grote Markt 36-39
9711 LV Groningen

Contact

info@depudding.nl
06 54 76 14 57