De plek die energie geeft!

EM2 Groningen

Op het voormalige Suikerunie terrein vind je de sfeervolle en inspirerende venue EM2.
Een unieke en veelzijdige industriële locatie waar duurzaamheid en creativiteit hoog in het vaandel staan. Tel daarbij de uitstekende akoestiek en je hebt de ideale plek voor een bedrijfsfeest, seminar, trouwerij, presentatie, congres of ander evenement.

locatie

Er is een opdeelbare zaal van 600 m2 die zowel geschikt is voor intieme gelegenheden vanaf 50 mensen in het ‘voor-café’ tot grote bijeenkomsten tot 800 personen in de plenaire zaal.
Liever naar buiten? Geen probleem! Er is voldoende ruimte in de grote tuin met mogelijkheden voor een festivalopzet, foodtrucks en buitencatering. Ondersteunende techniek voor geluid, licht en beeld kunnen naar wens worden ingezet om tot een productie op maat te komen. Ook wordt er kwalitatieve catering geboden voor diverse gelegenheden; van borrelhapjes en lunch  tot buiten BBQ en 5-gangen menu op mooi gedekte tafels. Groots uitpakken? Decoratie, styling en side-acts kunnen geheel naar wens verzorgd worden.

Route en parkeren

Dankzij de ligging aan de stadsring is EM2 met de auto uitstekend bereikbaar, daarnaast zijn er op het terrein voldoende gratis parkeerplaatsen. Met het openbaar vervoer? Een bushalte is op een paar minuten gelopen gelegen en op de fiets vanaf het centrum of station ben je zo bij EM2.

Waarom EM2 je energie geeft!

Waarom een evenement organiseren op deze toffe plek

  • Een sfeervolle venue met uitstekende akoestiek
  • Eventmanagers die graag met je meedenken
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over de catering, licht en geluid
  • Een prachtige locatie die uitstekend bereikbaar is
  • Alle ruimte voor eigen input en persoonlijke wensen

 

Benieuwd?

Wil je zelf een kijkje komen nemen op deze inspirerende plek waar de energie stroomt of wil je meer weten over de mogelijkheden bij EM2? Je bent van harte welkom om een keer langs te komen. Maak van tevoren wel even een afspraak zodat we samen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen. Een geheel vrijblijvende offerte aanvragen is natuurlijk altijd mogelijk. Stuur dan een mailtje naar onderstaand mailadres of neem gerust telefonisch contact met ons op.

Bezoek en postadres

Energieweg 10
9743 AN
Groningen

Route:
– Navigeren fiets/loop route : Energieweg 10
– Navigeren auto route: Suikerlaan 6

Contact

info@depudding.nl
06 54 76 14 57