Dé plek voor een bruisend evenement in een industriële omgeving

Stadslab Groningen

Op het voormalige robuuste Suikerunie terrein staat het moderne Stadslab Groningen.
Hier kunnen evenementen, feesten en activiteit van elk formaat georganiseerd worden.
Van een vrijgezellenfeest, congres, vergadering tot een groot festival; het behoort allemaal tot de mogelijkheden van Stadslab Groningen en maakt ieder feest stoer en sfeervol. Tevens kun je hier terecht voor fantastisch eten en drinken, het wisselende menu maakt het bezoek aan de locatie zeker de moeite waard! Bij Stadslab Groningen is één ding zeker: hard werken of helemaal uit je dak gaan, het is allemaal mogelijk! Stadslab blijft je nieuwe energie geven. Dat is wat wij chemie noemen!
Festival Terras
In de zomermaanden maakt Stadslab plaats voor het grootste festival terras van het Noorden! Elke woensdag tot en met zondag verzorgen zij live muziek, hapjes, drankjes en een heleboel gezelligheid. Het is ook mogelijk om met het terras (deels) af te huren voor maximaal 400 personen.

Mogelijkheden

Stadslab Groningen is dé plek voor het organiseren van een stoer en sfeervol evenement of feest in een bruisende omgeving. De locatie biedt plek voor evenementen en feesten tot 400 personen.
– verjaardagsfeest, bruiloft, vrijgezellenfeest en meer!
– bedrijfsfeest en zakelijk event
– vergaderen
– dineren
– borrelen
– festival
– expositie
– congres of lezing

Route en parkeren

Stadslab bevindt zich naast de ringweg van Groningen en is daarom uitstekend bereikbaar. Er is een bushalte op loopafstand van de energieweg. Op slechts een kwartier fietsen van de bruisende binnenstad van Groningen vind je een hele nieuwe wereld. Ben je van plan om met de auto te komen? Geen probleem! Er zijn genoeg gratis parkeerplekken voor de deur aanwezig.

Bezoek en postadres

Suikerlaan 15

9743 DA Groningen

Wil je meer weten over Stadslab Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden!

info@depudding.nl
06 54 76 14 57