Presenteren in een echte bioscoop

Bioscoop omgebouwd tot debat- en congreslocatie

Een zaal huren in Groningen voor een filmvoorstelling, college, congres, symposium of theatervoorstelling? Het Groninger Forum biedt naast haar filmprogrammering ruimte voor o.a. colleges, congressen, symposia en theatervoorstellingen. Met drie bioscoopzalen en een multifunctionele evenementenzaal is het Groninger Forum (locatie Hereplein) de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Bovendien beschikt de evenementenzaal als enige zaal in Noord-Nederland over een panoramisch projectiesysteem, waardoor er rondom geprojecteerd kan worden.

De bioscoopzalen zijn flexibel en voorzien van moderne faciliteiten.

Zaal 1

Deze originele bioscoopzaal uit 1960 heeft een verfijnde en klassieke uitstraling maar is dankzij de moderne, comfortabele stoelen en het volledig up-to-date bioscoopsysteem helemaal uitgerust voor de moderne tijd. Deze zaal heeft een capaciteit van 186 stoelen en is ideaal voor filmvertoningen, colleges, workshops en lezingen.

Specificaties
186 zitplaatsen | Beamer, laptop en microfoon zijn aanwezig en er is een groot filmdoek waarop geprojecteerd kan worden

Zaal 2

Flexibel, projectiemogelijkheden te over en een eigen bar! Als enige zaal in Noord-Nederland beschikt de Apollozaal over een meerwandenprojectiesysteeem, waarbij op twee of drie wanden tegelijkertijd geprojecteerd kan worden. Door deze projecties kan de zaal worden aangepast aan de sfeer die past bij uw evenement. Daarnaast is de zaal uitgerust met een podium, een grid voor licht en voldoende geluidstechniek om geschikt te worden gemaakt voor vrijwel ieder evenement: congres, symposium, lezing, filmvertoningen (met diner), theater en cabaret, borrels, recepties en diners.

Specificaties
160 zitplaatsen of 250 staplaatsen | Een groot (12 x 4 meter) of een klein (3 x 4 meter) podium | 4 Headsets, 3 handhelds, lichtmogelijkheden, beamers en laptop aanwezig | Livestream- en registratiemogelijkheden | Driewandenprojectie

Zaal 3 en 4

Twee kleinere, moderne bioscoopzalen zijn uitermate geschikt voor een wat intiemere setting. Of het nou gaat om een workshop, lezing of een filmvertoning, in studio 3 en 4 kan het allemaal. U staat dicht bij uw publiek, waardoor interactie goed mogelijk is.

Specificaties
82/84 zitplaatsen | Beamer, laptop en microfoon zijn aanwezig en er is een filmdoek waarop geprojecteerd kan worden.

ZALEN OUDE BOTERINGESTRAAT

 

Wolters Noordhoffzaal

Op de begane grond van de locatie aan de Oude Boteringestraat is de Wolters Noordhoffzaal. Deze zaal heeft een flexibele opstelling en is daardoor uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops en lezingen. De zaal beschikt over een katheder, microfoon, beamer en scherm. Ook heeft de zaal een eigen ingang, waar u uw gasten zelf kunt ontvangen. Er is een pantry aanwezig om een kopje koffie te schenken, of iets fris. Ook is er catering mogelijk en verzorgen we graag uw lunch.

Vergaderruimtes

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich zes vergaderruimtes met een capaciteit van 10 tot 20 personen. Deze ruimtes zijn bijzonder geschikt voor cursussen, spreekuren en vergaderingen. In vrijwel alle ruimtes is een beamer, flip-over, whiteboard en WIFI aanwezig.

Locatie

Het Groninger Forum is gevestigd in de voormalige Camerabioscoop op 5 minuten loopafstand van het CS en de binnenstad.

Bezoekadres

Hereplein 73, 9711 GD Groningen

Contact

info@depudding.nl
050-5270947

Route en parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Ossenmarkt (Spilsluizen 25). Voor meer informatie: www.parkeerlijn.nl/groningen

Toegankelijkheid

Alle zalen aan het Hereplein zijn rolstoeltoegankelijk. Aan de zijkant van het Groninger Forum aan de Herebinnensingel is een ingang geschikt voor mindervaliden. Deze deur is niet vrij toegankelijk; daarom moet er bij bezoek eerst even aangebeld worden. Ons personeel doet open en is altijd bereid van dienst te zijn. Eenmaal binnen kunnen alle verdiepingen bereikt worden via een lift. In alle zalen zijn plaatsen voor mindervaliden gemaakt. Met een kleine ingreep kan het personeel een aantal stoelen opklappen waardoor ruimte ontstaat voor rolstoelen. Op de onderste verdieping, -1, is een mindervaliden toilet.