Multifunctionaliteit voor grootschalige evenementen

Grootschalig en intiem

MartiniPlaza ken je wellicht van grote musicalproducties of beurzen, maar misschien ben je nog onbekend met de kleinere vergaderzalen en intiemere restaurants. Vrijwel ieder evenement past in dit megatheater. Jaarlijks worden hier zo’n half miljoen bezoekers gastvrij ontvangen, waaronder een keur aan artiesten, medewerkers van prachtige producties, gasten van boeiende conferenties en interessante beurzen, evenals van feesten en partijen.

Locatie

Gelegen aan de A7 (aan de westkant van de stad) en met een parkeergarage voor de deur is MartiniPlaza uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station is het 15 minuten lopen.

Bezoekadres

Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Contact

Contact
info@depudding.nl
06 54 76 14 57

Route en parkeren

MartiniPlaza is vanaf het NS-station op ongeveer 15 minuten te bereiken of je kunt met met buslijn 10, richting Hoornsemeer.

In de nabije omgeving van MartiniPlaza zijn 1500 (deels betaalde) parkeerplaatsen.
Tegenover de hoofdingang is de parkeergarage met 600 parkeerplaatsen.

Tarief Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree)
• Per uur: € 2,10 (betalen per minuut)
• Per etmaal: € 12,-

Tarief A7 parking (snelwegzijde, voorbij hotel Mercure)
• Per uur: € 1,50 (betalen per minuut)
• Per etmaal: € 10,-

Betalen uitsluitend met:
PIN, Credit Card

Oplaadpunten electrische auto’s
Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot je de laadfaciliteit aan de rechterzijde ziet). Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.

Inrijhoogte dek: 2,90 meter
Inrijhoogte kelder: 1,90 meter
Capaciteit: 600 parkeerplaatsen

Voorzieningen: Oplaadpunt elektrische auto’s, accustarter

Toegankelijkheid

MartiniPlaza beschikt over een aantal rolstoelplaatsen in de grote zaal, een invalidetoilet en een lift. Het balkon van het theater is uitsluitend per trap bereikbaar.

 

Parkeren voor mindervaliden

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang bevinden zich in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Indien gewenst kan begeleiding naar het theater verzorgd worden. (Bel hiervoor bij aankomst het volgende nummer: 050 5222 724).
Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Reserveren kan via: 050 5222 818