Groot theater en concertzalencomplex aan de rand van het stadscentrum

Veelzijdige zalen

Dit immense theater en cultuurcentrum leent zich niet alleen voor klassieke – en popconcerten maar is ook een ideale locatie voor congressen, feesten en vergaderingen. Niet alleen de concertzalen kunnen worden ingezet, maar ook de foyers lenen zich uitstekend voor een gala, diner of een feest.

Horeca en catering

De Oosterpoort beschikt over diverse barren, evenals een eigen restaurant, Tromp, waar je kunt genieten van een klein hapje of een uitgebreid diner. Uiteraard kan Tromp ook de catering voor ieder evenement verzorgen.

Locatie

Met een parkeergarage inpandig is de Oosterpoort optimaal bereikbaar vanaf het Centraal Station. Wil je daarna Groningen verkennen of zoek je een plek om te overnachten? Het bruisende centrum bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Bezoekadres

Trompsingel 27
9724 DA Groningen

Contact

info@depudding.nl
06 54 76 14 57

Route en parkeren

Direct naast de Oosterpoort bevindt zich een parkeergarage (de capaciteit is hier beperkt). Deze garage is 24 uur per dag geopend. Mocht er geen plek meer zijn, dan kunt u ook terecht in de garage aan het Damsterdiep en de garage aan de Rademarkt. Er zijn vanaf heden geen uitrijkaarten meer te verkrijgen voor de parkeergarage naast De Oosterpoort.

Toegankelijkheid

De Oosterpoort is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is een lift aanwezig en er zijn toiletten voor mindervaliden.
Voor de ingang van De Oosterpoort en achter de Stadsschouwburg vindt u invalidenparkeerplaatsen.

Techniek

Technische riders (ook in het Engels)