Ideale, perfect uitgeruste vergaderlocatie

Vergaderen en presenteren

De Directeurskamer is een ideale vergaderlocatie in de Puddingfabriek, op 5 minuten loopafstand van het centrum van Groningen en direct achter het hoofdstation.

Deze vergaderlocatie is van alle gemakken voorzien. De ruimte is uitgerust met een grote vergadertafel en comfortabele stoelen, evenals de nodige audiovisuele middelen (zoals een laptop, beamer en scherm, audio, pointer, flip-over en spreekgestoelte).

In De Directeurskamer kan gebruik gemaakt worden van een luxe Nespressomachine en een goedgevulde minibar. Bij mooi weer kan tevens gebruik gemaakt worden van het sfeervolle, besloten binnenplein.

Locatie

De Puddingfabriek bevindt zich op loopafstand van parkeergelegenheid, hotelaccommodaties, OV en het bruisende stadscentrum van Groningen.

Bezoek- en postadres

Viaductstraat 3-4
9725 BG Groningen

Contact

info@depudding.nl
06 54 76 14 57

Route en parkeren

Betaald parkeren: van maandag t/m zaterdag van 09:00 – 18:00 uur, en op donderdag t/m 21:00 uur, met een maximum van 2 uur. De betaalautomaat staat voor het voormalig TNT-gebouw (op 150 m afstand van de Puddingfabriek).

Code parkeerautomaat (via Yellowbrick of Parkmobile): 3012.

Parkeren kan tevens op het parkeerterrein aan de Zaanstraat. Houd er rekening mee dat hier alleen contant afgerekend kan worden. De loopafstand bedraagt ongeveer 8 minuten tot de Puddingfabriek. Zie: https://www.parkerenindestad.nl/groningen/parkeergarages/zaanstraat-parkeerterrein

 

Quote icoon

"Niet gelikt en niet te formeel. Wel voldoende professionele uitstraling (Directeurskamer)). Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Erg efficiënt in de organisatie. Lunch (biologisch) was uitstekend. Ongedwongen sfeer in de Puddingfabriek, en er hangt een creatieve ambiance. Makkelijk te vinden en goed bereikbaar met OV en auto".

A. Doeksen, Stichting de Noordzee