Ideale, perfect uitgeruste vergaderlocatie

Pudding Businesslounge vergadertafel Pudding Businesslounge met scherm BUsinesslounge met klanten van Elker

Vergaderen en presenteren

De Pudding Businesslounge is een ideale vergaderlocatie in de Puddingfabriek, op 5 minuten loopafstand van het centrum van Groningen en direct achter het centraal station.

Deze vergaderlocatie is van alle gemakken voorzien. De ruimte is uitgerust met een grote vergadertafel en comfortabele congresstoelen, evenals de nodige audiovisuele middelen (zoals een laptop, beamer en scherm, audio, pointer, flip-over en spreekgestoelte). Plenair is er zitgelegenheid tot 60 personen.

In De Pudding Bussinesslounge kan gebruik gemaakt worden van een luxe Nespressomachine en een goedgevulde minibar. Bij mooi weer kan tevens gebruik gemaakt worden van het sfeervolle, besloten binnenplein.

Locatie

De Puddingfabriek bevindt zich op loopafstand van parkeergelegenheid, hotelaccommodaties, OV en het bruisende stadscentrum van Groningen.

Bezoek- en postadres

Viaductstraat 3-3
9725 BG Groningen

Contact

info@depudding.nl
050-5270947

Route en parkeren

Betaald parkeren: van maandag t/m zaterdag van 09:00 – 18:00 uur, en op donderdag t/m 21:00 uur, met een maximum van 2 uur. De betaalautomaat staat voor het voormalig TNT-gebouw (op 150 m afstand van de Puddingfabriek).

Code parkeerautomaat (via Yellowbrick of Parkmobile): 3012.

Parkeren kan tevens op het parkeerterrein aan de Zaanstraat. Houd er rekening mee dat hier alleen contant afgerekend kan worden. De loopafstand bedraagt ongeveer 8 minuten tot de Puddingfabriek.

Quote icoon

"Niet gelikt en niet te formeel. Wel voldoende professionele uitstraling (Business lounge). Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Erg efficiënt in de organisatie. Lunch (biologisch) was uitstekend. Ongedwongen sfeer in de Puddingfabriek, en er hangt een creatieve ambiance. Makkelijk te vinden en goed bereikbaar met OV en auto".

A. Doeksen, Stichting de Noordzee