Originele feestlocaties Groningen

Een bar of het gebouw van de buurtvereniging voldoen vandaag de dag niet meer om een heuglijk feit te vieren. Kies daarom bij De Pudding uit de meest originele feestlocaties die Groningen te bieden heeft! Dit aanbod omvat alles van industriële panden tot een echte vliegtuighangar. Alle ruimtes zijn volledig naar wens en smaak in te delen. Bovendien regelen wij alle voorzieningen die je maar nodig hebt als je een van onze originele feestlocaties in Groningen kiest! Samen zorgen we ervoor dat het je gasten en jou aan niets zal ontbreken.

Originele feestlocaties Groningen stad

Ga je liever voor een van de originele feestlocaties in Groningen stad met een moderne of juist een authentieke uitstraling? Bij De Pudding profiteer je van ruime keuzemogelijkheden. Zo zijn er trouwlocaties in Groningen met een industrieel randje, waarvan De Puddingfabriek een mooi voorbeeld is. De oorspronkelijke uitstraling van het pand die nog steeds aanwezig is, is niet te evenaren. Omdat de ruimtes praktisch in te delen zijn, is deze oude fabriekshal tevens een populaire vergaderlocatie in Groningen.

Wil je elkaar het jawoord geven op het water? Dan kies je voor zeilschip Mars, toch wel een van de meest bijzondere locaties in Groningen om een huwelijk te bezegelen! Kijk voor meer originele feestlocaties in Groningen stad op onze website of neem contact met ons op.

Originele feestlocaties Groningen bij De Pudding

Hoe je ook maar wilt dat jouw evenement eruit gaat zien, je boekt de meest originele feestlocaties in Groningen bij De Pudding. Als je een unieke trouwfeest locatie zoekt, gaan wij die voor je vinden! Ook de catering en andere voorzieningen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Denk hierbij aan professionele fotografen die jouw feest komen vastleggen en populaire artiesten die de festiviteiten naar een hoger niveau brengen met spetterende optredens. Geslaagde evenementen op originele feestlocaties in Groningen beginnen bij De Pudding!