Personeelsfeest Groningen

Ben jij door je baas gevraagd om een personeelsfeest in Groningen te organiseren of ben jij voor je eigen bedrijfsfeest op zoek naar een inspirerende locatie? Maak je personeelsfeest in Groningen tot een groot succes met De Pudding! Of je nu voor een halve dag, hele dag of avond invulling zoekt, wij kunnen je helpen aan de mooiste locaties in Groningen. Tot onze bijzondere locaties in Groningen behoort onder andere de Puddingfabriek. De grote zaal van dit karakteristieke pand kan helemaal naar wens worden ingericht en aangekleed en biedt ruimte aan maximaal 350 personen.

Ben je op zoek naar een locatie voor meer mensen? Wij kunnen je dan doorverwijzen naar verschillende grotere locaties zoals de Suikerfabriek, De Oosterpoort of Martiniplaza. Creëer een gezellig samenzijn met al je collega’s! Voor een personeelsfeest in Groningen zijn de mogelijkheden bij De Pudding eindeloos!

Personeelsfeest in Groningen organiseren

Samen met De Pudding kun je het ideale personeelsfeest in Groningen organiseren! Wij helpen niet alleen om het evenement in goede banen te leiden, maar zoeken en faciliteren ook de locatie die het beste bij de wensen van jouw bedrijf past. Wanneer je een personeelsfeest in Groningen wilt organiseren komt er veel bij kijken. Wij kunnen qua inrichting, catering en programma met je meedenken om het feest in Groningen tot een succes te maken! Desgewenst kunnen wij ook de invulling voor onze rekening nemen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en samen gaan we een knallend personeelsfeest in Groningen organiseren voor in de boeken!

Personeelsfeest in Groningen locaties

Of het nu een bijeenkomst, diner of een avondvullend programma moet worden, vol optredens en dansen tot in de avonduren: voor jouw personeelsfeest in Groningen vind je bij ons altijd passende locaties! Deze lopen uiteen van onze thuisbasis en centraal gelegen Puddingfabriek, tot andere externe locaties. De Puddingfabriek is gelegen direct naast het NS-station en is geschikt voor alle denkbare evenementen. De zaal leent zich door haar flexibiliteit ook prima voor kleinere groepen. Wanneer De Puddingfabriek niet beschikbaar of geschikt is, zoeken wij verder naar een andere partner locatie. Voor een personeelsfeest in Groningen vind je bij De Pudding de beste locaties!

Personeelsfeest in Groningen mogelijkheden

Wil jij weten wat voor jouw personeelsfeest in Groningen de mogelijkheden zijn bij De Pudding? Deze zijn talrijk! Neem gerust contact met ons op. We hebben al meer dan tien jaar ervaring met het organiseren van allerlei soorten evenementen, van congressen tot bruiloften en zelfs festivals! Voor zakelijke gelegenheden kun je bij ons een vergaderlocatie in Groningen reserveren. Voor jouw personeelsfeest in Groningen zijn er vele mogelijkheden bij de Pudding, zo helpen we je desgewenst met het inhuren van fotografen, artiesten of andere zaken om er een onvergetelijke dag of avond van te maken!