Puddingfabriek

Ooit rolde hier Saroma puddingpoeder van de band; nu is de Puddingfabriek een sfeervolle plek om een evenement te houden! Zowel particulieren als bedrijven kunnen in deze voormalige fabriekshal terecht voor een sfeervol feest in Groningen voor maar liefst 350 gasten. Vanaf deze multifunctionele evenementenlocatie is het slechts 5 minuten lopen naar het Centraal Station Groningen en het bruisende centrum. Voor ieder type evenement is de Puddingfabriek geschikt, omdat de locatie geheel aan de grootte kan worden aangepast!

Puddingfabriek ruimte

Wil je de gasten op jouw bijeenkomst zo dicht mogelijk bij elkaar hebben of juist liever kunnen verspreiden? Bij De Puddingfabriek is het mogelijk om de ruimte op te delen. Zo leent de zaal zich uitstekend voor een plenaire opstelling, maar is de ruimte ook geschikt voor diners, huwelijksceremonies, beurzen en natuurlijk feesten! Middels industriële roldeuren kan de fabriekshal in tweeën worden gesplitst. De authentieke sfeer maakt de Puddingfabriek een bijzondere ruimte en een van de meest bijzondere locaties in Groningen om evenementen te houden. Naast de binnenruimte van de Puddingfabriek kan er ook gebruik worden gemaakt van het ommuurde stadspleintje, de gangen en kelders.

Puddingfabriek feesten

Dankzij de multifunctionele ruimtes is De Puddingfabriek ideaal voor feesten in Groningen! Voor zakelijke doeleinden hebben we schermen, beamers, microfoons en passende verlichting in huis. We kunnen nagenoeg ieder type evenement faciliteren! De binnenzaal van De Puddingfabriek is uitgerust met een grote bar die ook als buffet kan worden ingericht. De Puddingfabriek is de ideale plek voor feesten en evenementen!

Wil je de organisatie van je evenement uitbesteden? Dan kun je De Pudding inschakelen als evenementenorganisatie! We beschikken over een uitgebreid netwerk in de entertainment-business, zodat we de beste dj’s en muzikanten kunnen aanbevelen. De catering en technische ondersteuning laat je gerust aan ons over, zodat jij in de Puddingfabriek lekker kan feesten. Wil je een zaal huren in Groningen via de Pudding? Neem dan gerust contact met ons op!

Puddingfabriek bruiloft

Wil je in de Puddingfabriek jullie bruiloft vieren? Dat kan! Gebaseerd op jullie wensen kunnen we de zaal precies zo inrichten zoals je aanstaande en jij dat graag willen. Bij mooi weer kunnen we het feest zelfs naar het binnenplein verplaatsen. Dankzij de veelzijdigheid van het pand is de voormalige fabriek een van de populairste trouwlocaties in Groningen. Bovendien is het super centraal gelegen en zijn er verschillende hotels in de buurt waar je je gasten kunt onderbrengen. Vieren jullie binnenkort in de Puddingfabriek jullie bruiloft?

Puddingfabriek offerte

Laat De Pudding gerust weten of je interesse hebt in het organiseren van een evenement in onze Puddingfabriek. Een offerte vraag je bij ons geheel vrijblijvend aan. In je aanvraag kun je aangeven wat voor feest je wilt geven en hoeveel mensen je van plan bent uit te nodigen. Als je ons een streefdatum geeft, kijken we meteen of de locatie op die dag beschikbaar is. Vraag je Puddingfabriek offerte gerust aan, zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden. Ook als je op zoek bent naar een vergaderlocatie in Groningen, kun je uitstekend terecht in de Puddingfabriek. Bel ons!