Suikerfabriek Groningen

Ben je op zoek naar een industriële en sfeervolle locatie voor je evenement? Dan is de Suikerfabriek in Groningen zeer geschikt! Dit prachtige pand staat op zo’n 10 minuten fietsen van het centrum en hoofdstation van Groningen. Het oudste deel van de fabriek, het zeefgebouw, staat nog altijd fier overeind op het verder lege terrein. Het lege gebouw huisvest de Wolkenfabriek, een stijlvolle ruimte waar jij samen met maximaal 200 gasten kunt genieten van bijvoorbeeld een bruiloft, beurs, congres of geweldig feest in Groningen. Verwacht je meer personen? Dan biedt de Suikerfabriek in Groningen genoeg andere mogelijkheden om van jouw evenement een succes te maken. Bij De Pudding bespreken we al deze opties graag met je.

Suikerfabriek Groningen locatie

Dé perfecte locatie voor grote evenementen is de Suikerfabriek in Groningen. De immense hal is groot en leeg en hierdoor perfect aan jouw wensen aan te passen. Het rauwe, industriële gebouw vormt een prachtig decor voor vele festivals. De fabriek is één van de vele bijzondere locaties in Groningen en staat op een groot, leeg terrein. Hierdoor is er oneindig veel parkeerruimte beschikbaar voor je gasten. Ook voor mindervaliden is de Suikerfabriek in Groningen een ideale locatie. Zij kunnen met een lift naar binnen en zo zorgeloos genieten van jouw geweldige evenement!

Suikerfabriek Groningen evenement organiseren

Wil je in de Suikerfabriek in Groningen een evenement organiseren? Dat kan! Bij De Pudding helpen we graag. We kunnen je onder andere adviseren over de aankleding en indeling van de ruimte. De Suikerfabriek is een locatie waar bijna geen apparatuur aanwezig is, maar gelukkig is bijna alles te huur. Hierin kunnen we je ook ondersteunen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om bijvoorbeeld een compleet podium, dj-tafel of boxen. Wat je wensen ook zijn, bij De Pudding staan we voor je klaar als je in de Suikerfabriek in Groningen een evenement wilt organiseren.

Suikerfabriek Groningen mogelijkheden

Bij De Pudding raken we niet uitgepraat over de Suikerfabriek in Groningen en de mogelijkheden die dit gebouw biedt. Verschillende festivals zoals Zienemaan, Paradigm en Kadepop hebben al aangetoond dat het terrein ideaal is voor uiteenlopende evenementen. Wil je zelf een festival organiseren in de Suikerfabriek in Groningen en de mogelijkheden bespreken? Bel ons! Wij bekijken graag samen hoe we van jouw idee een geweldig evenement kunnen maken. Voor succesvolle evenementenorganisatie in Groningen zit je goed bij De Pudding.