Trouwen Groningen

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Nu komt de taak om dé perfecte bruiloft te organiseren. Wanneer jullie willen trouwen in Groningen komen er leuke, maar ook praktische zaken bij kijken. Want jullie droombruiloft moet natuurlijk helemaal bij jullie passen! Een trouwfeest geven is een aardige klus: je moet op zoek naar een bijzondere locatie met goede catering en voldoende ruimte voor persoonlijke invulling om jullie zelf en de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Allemaal dingen die belangrijk zijn wanneer jullie willen trouwen in Groningen. Wij denken graag met jullie mee, zodat jullie compleet worden ontzorgd in de voorbereiding én op de grote dag zelf!

Trouwen in Groningen feestlocaties

Zijn jullie op zoek naar echte specialisten op het gebied van organiseren van bruiloften die boordevol ideeën zitten? Dan zijn jullie helemaal goed bij De Pudding! Wanneer jullie willen trouwen in Groningen, kunnen wij jullie helpen aan de mooiste feestlocaties, zoals de Suikerfabriek of het Grand Theatre. Op deze locaties beleven jullie gegarandeerd een onvergetelijke dag! Ons team bestaat uit zeer ervaren medewerkers die hun organisatietalent graag inzetten om jullie te helpen.

Samen zorgen we voor een onvergetelijk feest in Groningen, precies zoals jullie voor ogen hebben. Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie voor de plechtigheid of de receptie? Ook dit kan op onze prachtige locaties! Wij helpen jullie graag met het vormen van ideeën over trouwen in Groningen op feestlocaties waar jullie zelf misschien niet direct aan had gedacht. Zijn jullie nieuwsgierig geworden of hebben jullie nog vragen? Bel ons voor meer informatie over trouwlocaties Groningen!

Trouwen in Groningen stad

Is het als rasechte Groningers of stadjers altijd al jullie droom geweest om te trouwen in Groningen stad? Je kunt bij De Pudding niet alleen een zaal huren in Groningen voor een feestje, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een multifunctionele fabriekshal van de oude Puddingfabriek? Het is mogelijk om hier jullie trouwreceptie of huwelijksfeest te houden, maar ook een (officiële) trouwceremonie kan hier gehouden worden. Door het industriële karakter van de hal is dit een fantastische locatie om te trouwen in Groningen stad. De fabriekshal kan helemaal naar wens worden ingericht zodat de ruimte wordt omgetoverd tot jullie droomlocatie. Ook kan de ruimte qua grootte worden aangepast, zodat de locatie altijd perfect past bij het aantal gasten dat jullie willen uitnodigen.

Mogelijkheden trouwen in Groningen

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden wanneer jullie gaan trouwen in Groningen? Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een buitenfeest? Bij mooi weer kan het trouwfeest (gedeeltelijk) buiten worden gevierd. Het knusse en besloten binnenplein van De Puddingfabriek is perfect voor een grote barbecue of uitgebreid dinerbuffet. Ook is het plein de ideale locatie voor bijvoorbeeld een festivalachtige opstelling met foodtrucks. Zo kunnen jullie gasten zelf kiezen wat ze willen eten. s’ Avonds als het afkoelt worden een aantal gezellige vuurkorven aangestoken en het blijft ‘s avonds niet alleen warm, maar er ontstaat ook direct een knusse sfeer. Wat ook tot de mogelijkheden behoort als je wilt trouwen in Groningen in de Puddingfabriek, is een fotobooth tijdens het feest! Een toffe herinnering voor jullie gasten en hilariteit alom gegarandeerd!

Trouwen Groningen in De Puddingfabriek

Als je wilt trouwen in Groningen in De Puddingfabriek kun je een offerte aanvragen door te mailen naar info@depudding.nl of bel naar 050-5270947. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op. De Puddingfabriek ligt super centraal en is voor iedereen goed bereikbaar. Ons pand bevindt zich achter het Centraal Station en is op loopafstand van het centrum van Groningen. Daarnaast zijn hotelaccommodaties en parkeergelegenheden vlakbij. Als jullie willen trouwen in Groningen in de Puddingfabriek, dan kan je direct een offerte aanvragen bij De Pudding. Laat ons met jullie meedenken en samen zorgen we dat jullie trouwfeest de mooiste dag van jullie leven wordt! It’s all about you, guys!

Heb je later nog een keer een feest, evenement of zakelijke bespreking die je wilt organiseren? Dat doe je natuurlijk ook bij De Pudding! Maak je keuze uit één van onze mooie panden of bekijk onze vergaderlocatie in Groningen. De mogelijkheden zijn eindeloos.