Trouwfeest locatie Groningen

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie nog op zoek naar dé trouwfeest locatie in Groningen? Wij helpen jullie graag bij het vinden van de mooiste locaties voor jullie feest, receptie of plechtigheid. Zo is onze eigen populaire locatie De Puddingfabriek een prachtige en unieke plek om te trouwen. Deze voormalige fabriekshal straalt een industriële sfeer uit, maar is tegelijkertijd ook modern en stijlvol. We kunnen deze trouwfeest locatie in Groningen precies zo inrichten, dat deze helemaal bij jullie droomhuwelijk past. Wanneer jullie het feest in Groningen vieren kunnen wij de ruimte in grootte aanpassen, zodat jullie iedereen kunnen uitnodigen die jullie maar willen!

Trouwfeest locatie Groningen stad

De Puddingfabriek is een karakteristieke en sfeervolle trouwfeest locatie in Groningen stad. Waar er vroeger nog dagelijks pudding werd verpakt, is het pand nu bij uitstek een top feestlocatie. Het pand is gelegen achter het Centraal Station en het levendige centrum van Groningen is op loopafstand. Daarnaast zijn hotelaccommodaties en parkeergelegenheden vlakbij, waardoor het goed bereikbaar is voor al jullie gasten. Na het diner kunnen jullie gasten tot in de late uurtjes doorfeesten! Wij helpen jullie graag met alle praktische zaken op deze trouwfeest locatie in Groningen stad. Zo hoeven jullie nergens aan te denken op de grote dag zelf!

Unieke trouwfeest locatie Groningen

Trouwen doe je natuurlijk niet iedere dag en iedere bruiloft is anders en uniek. Wanneer jullie op zoek zijn naar een unieke trouwfeest locatie in Groningen, is de Puddingfabriek absoluut de overweging waard! Het pand is enorm veelzijdig. In het verleden werd er hier puddingpoeder geproduceerd, en daarna diende het pand als gemeentearchief. Het gebouw uit de jaren 30 is een van onze favoriete trouwlocaties in Groningen vanwege het multifunctionele en stijlvolle karakter! Of wat dachten jullie van de rauwe Suikerfabriek of het schitterende Grand Theatre? Wij denken graag met jullie mee bij het vinden van een unieke trouwfeest locatie in Groningen en maken een compleet draaiboek. Hierdoor hoeven jullie alleen nog maar te genieten van jullie bijzondere dag samen met al jullie vrienden en familie!

Mogelijkheden trouwfeest locatie Groningen

Hebben jullie een trouwfeest locatie in Groningen op het oog en zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust en wij bellen jullie zo snel mogelijk terug. Samen kijken we dan naar jullie wensen en de verschillende locaties, en zullen we een advies geven over wat wij denken dat het beste bij jullie past. Vaak is er meer mogelijk dan jullie misschien in eerste instantie denken! Bij mooi weer is het bijvoorbeeld mogelijk om bij De Puddingfabriek gebruik te maken van het besloten binnenplein voor het diner, BBQ of het complete feest. En de setting van de binnen-zaal kan aan het aantal gasten worden aangepast. Zo ontstaat er altijd een persoonlijk en intieme sfeer! Zijn jullie enthousiast geworden of willen jullie meer informatie over een trouwfeestlocatie in Groningen? Bel of mail naar info@depudding.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.

De mogelijkheden zijn eindeloos bij De Pudding. Als je bijvoorbeeld naast een trouwfeest locatie nog op zoek bent naar een mooi, oud pand voor een evenement, zit je goed bij ons! Ook voor zakelijke besprekingen hebben we een vergaderlocatie in Groningen voor je.