Trouwfeest locatie

Een officiële huwelijksceremonie, een geweldig huwelijksfeest of een unieke receptie; het is allemaal mogelijk op onze trouwfeest locatie in de Puddingfabriek! Deze inspirerende plek is dé ideale locatie voor jullie grote dag. Het oude pand heeft een industrieel karakter, maar is tegelijkertijd ook erg modern en stijlvol. De multifunctionele fabriekshal is uitstekend aan te passen aan jullie wensen voor een prachtig feest in Groningen dat helemaal bij jullie past. Wij denken graag met jullie mee over de inrichting van de perfecte trouwfeest locatie, de aankleding en alle benodigdheden voor een geweldig feest. Onze gecertificeerde weddingplanner staat klaar om jullie de dag van jullie dromen te bezorgen!

Trouwfeest locatie Groningen

Alles begint natuurlijk met dé perfecte trouwfeest locatie! In Groningen, vlak achter het Centraal station, bevindt zich de Puddingfabriek. De Puddingfabriek is centraal gelegen, op loopafstand van het bruisende centrum van Groningen, het Stadshuis en de Grote Markt, en is daarom een top trouwfeest locatie in Groningen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
Bij ons kun je terecht voor een geschikte trouwfeest locatie in Groningen, maar je bent ook aan het juiste adres voor jullie ceremonie of receptie!

De setting van de fabriekshal kan helemaal worden aangepast aan het aantal gasten en jullie eigen voorkeuren. In overleg is er ontzettend veel mogelijk en met onze ideeën helpen we jullie graag op weg! Een buffetdiner, foodtrucks, toffe dj’s of een band, het is allemaal mogelijk. In de voorbereiding maken wij een compleet draaiboek. Hierdoor kan iedereen, waaronder jullie zelf, zorgeloos genieten van jullie feest!

Unieke trouwfeest locatie

De Puddingfabriek is een unieke trouwfeest locatie in de stad Groningen. Het prachtige gebouw stamt uit de jaren 30 en was de plek waar voorheen pudding van de band rolde. Decennia later heeft het pand gediend als gemeentearchief en tegenwoordig zijn er meerdere bedrijven gehuisvest. De veelzijdigheid van het gebouw is ook terug te zien in onze unieke trouwfeest locatie. De ruimte heeft zijn industriële karakter behouden, maar is helemaal aan jullie wensen en budget aan te passen. Kiezen jullie voor een romantische setting, of gaan jullie voor een stoere, industriële sfeer? Alles is mogelijk! Laat ons jullie wensen voor trouwlocaties in Groningen weten en wij komen met een mooi voorstel!

Trouwfeest locatie buiten

Bij mooi weer is het ook een optie om jullie trouwfeest op onze locatie buiten te houden. Het sfeervolle, besloten binnenplein van de Puddingfabriek is een prachtige plek om jullie trouwfeest te vieren. De aankleding van deze sfeervolle plek regelen we samen met jullie. Zo zorgen we ervoor dat het precies de sfeer uitstraalt die jullie voor ogen hebben! Heb je jullie trouwfeest op onze locatie buiten gepland, maar is er slecht weer op komst? Geen probleem! Dan verplaatsen we het feest naar binnen naar de fabriekshal, zodat jullie alsnog de mooiste de dag van je leven beleven!

Trouwfeest locatie en organisatie

Wij denken graag met jullie mee over de ideale trouwfeest locatie en de organisatie van jullie trouwfeest, ceremonie of de receptie. Wij kunnen jullie helpen aan diverse bijzondere trouwlocaties in Groningen en kunnen voor jullie de perfecte locatie vinden voor jullie huwelijksfeest. Hebben jullie vragen over onze werkwijze of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons! Wij bellen altijd terug voor een goede inventarisatie van jullie wensen.

Aan de hand daarvan zullen wij de verschillende mogelijkheden voorleggen, en wellicht komen wij met een trouwfeestlocatie waar jullie zelf niet direct aan hadden gedacht maar die wel super goed past bij jullie wensen en ideeën! Ook kunnen jullie altijd langskomen om geheel vrijblijvend onze locaties te bekijken. Hebben jullie de ideale trouwfeest locatie gevonden? Dan regelen wij de rest! Met een gedetailleerd draaiboek van de voorbereiding en de dag zelf, en de hulp van onze ervaren medewerkers, loopt jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie op rolletjes!