Trouwlocaties Groningen

Hoera, jullie gaan trouwen! Nu het feest nog regelen… jullie willen je bruiloft natuurlijk vieren op de manier die bij jullie past. Als jullie binnenkort in het huwelijksbootje stappen in onze Hanzestad, dan weten wij de mooiste trouwlocaties in Groningen voor jullie! Ook bij de organisatie komt een hele hoop kijken. Jullie zoeken een mooie locatie, goede catering en een bijzondere invulling om jezelf en jullie gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Maar ook praktische zaken zoals de bereikbaarheid van de locatie zijn belangrijk. Allemaal dingen die goed geregeld moeten zijn, maar waar ongemerkt veel tijd in gaat zitten. Kortom: jullie zoeken mensen die meedenken en die werk uit handen kunnen nemen. De Puddingfabriek is specialist op dit gebied!

Bijzondere trouwlocaties in Groningen

Er zijn veel bijzondere trouwlocaties in Groningen. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van onze thuislocatie de Puddingfabriek? Op deze veelzijdige en supercentrale locatie werd jarenlang de lekkerste pudding gemaakt. De multifunctionele fabriekshal van de oude Puddingfabriek leent zich uitstekend voor een huwelijksfeest of receptie. Ook een (officiële) trouwceremonie is hier mogelijk. De fabriekshal heeft een industrieel karakter en kan helemaal naar eigen wens worden ingericht en in grootte worden aangepast. Hier kunnen jullie met maximaal 350 personen vieren dat jullie een bijzondere verbintenis aangaan.

Trouwlocaties Groningen opties

De Puddingfabriek is een van de mooiste trouwlocaties van Groningen, en kent de vele mogelijkheden. Op onze thuisbasis de Puddingfabriek kunnen we het besloten plein aanraden! Bij mooi weer is het mogelijk om hier een barbecue of dinerbuffet te houden, maar het plein is ook een ideale locatie voor een festivalopstelling met foodtrucks, een fotobooth en vuurkorven. Ook heb je hier de mogelijkheid om jullie feest van binnen naar buiten te verplaatsen en andersom! Bovendien kunnen jullie, indien gewenst, technische ondersteuning en horeca volledig aan ons overlaten. Wil je dat de beste artiesten komen optreden en de meest talentvolle fotografen jullie grote dag gaan vastleggen? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Een stoere omgeving die tegelijk heel knus is. Wat wil je nog meer?

Trouwlocaties Groningen: voor iedereen bereikbaar

Benieuwd naar de trouwlocatie in Groningen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Op onze website kun je aangeven hoeveel mensen jullie verwachten en wat de datum van de grote dag zal zijn. Als jullie nu al een locatie op het oog hebben, kun je die er meteen bij vermelden! We doen er alles aan om jullie bruiloft tot een groot succes te maken. Vragen of specifieke wensen? Dan kun je deze altijd telefonisch aan ons doorgeven! Wij staan voor je klaar met een geschikte ruimte voor elk doel, of je nu een vergaderlocatie in Groningen zoekt of een groot evenement wilt organiseren.

Laat ons meedenken om van jullie trouwfeest de mooiste dag van je leven te maken. Mail info@depuddingfabriek.nl of bel 06 15 01 59 55.