Trouwzaal Groningen

Wat is er nu mooier dan trouwen in een prachtige trouwzaal in Groningen, helemaal aangepast aan jullie persoonlijke wensen? Wij van de Pudding regelen het voor jullie! Je bent bij ons aan het juiste adres voor een unieke huwelijksceremonie, luxe diner of sfeervol bruiloftsfeest. Wij beschikken zelf over een multifunctionele trouwzaal in Groningen: de voormalige fabriekshal van De Puddingfabriek. We brengen jullie wensen in kaart, en kijken samen met jullie naar de mogelijkheden. We zorgen er altijd voor dat jullie het huwelijk van jullie dromen krijgen, want het draait immers allemaal om jullie!

Trouwzaal Groningen stad

De Puddingfabriek is één van onze populairste trouwlocaties in Groningen. De sfeervolle fabriekshal is bijzonder geschikt als trouwzaal in Groningen stad. Het pand ligt op loopafstand van het centrum. Daarnaast is het gebouw eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De zaal biedt ruimte aan maximaal 350 gasten. Maar ook voor kleinere intieme bruiloften kan de zaal worden aangepast aan het aantal personen, zodat de setting altijd precies goed aanvoelt! Plaats genoeg dus in deze trouwzaal in Groningen stad om met al jullie vrienden en familie tot in de late uurtjes te dansen! Na afloop kunnen jullie rollend naar een comfortabel bed van één van de omliggende overnachtingslocaties en heerlijk nagenieten van deze bijzondere dag!

Trouwzaal Groningen provincie

Wij van De Pudding kunnen jullie huwelijk organiseren in een trouwzaal in Groningen provincie en in de stad zelf! Er komt namelijk veel bij kijken om jullie zelf en de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen! Op basis van jullie wensen maken wij een voorstel voor een gezellige receptie, persoonlijke ceremonie of een geweldig feest in Groningen. Of jullie nu kiezen voor een romantisch thema, of juist een stoere aankleding willen, wij kunnen het voor jullie realiseren! Zo zullen we altijd een trouwzaal in Groningen provincie zoeken die aansluit bij het thema van jullie voorkeur en die genoeg ruimte biedt voor al jullie gasten. Zo hoeven jullie je nergens zorgen over te maken en kunnen jullie ontspannen genieten van deze geweldige tijd!

Trouwzaal Groningen mogelijkheden

Ben je benieuwd naar onze unieke trouwzaal in Groningen en de mogelijkheden voor een onvergetelijke ceremonie, receptie of feest? Bel ons! Je kunt ook al je vragen mailen naar info@depudding.nl. Wij geven je graag meer informatie over onze bijzondere locaties in Groningen. Ook wanneer jullie hulp willen bij het plannen van jullie huwelijk, nemen we telefonisch contact met jullie op om jullie wensen voor een trouwzaal in Groningen en de mogelijkheden te bespreken. Als je akkoord gaat met ons voorstel zorgen we voor een compleet draaiboek zodat jullie grote dag precies verloopt zoals je wilt! Wij denken met jullie mee en nemen werk uit handen daar waar kan, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van júllie grote dag!

Ook voor andere doeleinden kun je eenvoudig een ruimte huren bij De Pudding. Wat dacht je van een groot pand voor jouw evenement of een vergaderlocatie in Groningen? Wij regelen het voor je!