Vergaderlocatie Groningen

Wil je coronaproof een zaal huren voor een vergadering? Dat kan bij De Puddingfabriek. In onze vergaderruimte gebruiken we kleine examentafels zodat je op 1,5 meter afstand kunt vergaderen. Deze ruimte is niet openbaar, waardoor je in minimaal contact komt met anderen. Zo kun je veilig samenkomen en samenwerken met collega’s.

Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden bij De Puddingfabriek of één van onze andere locaties.   

Of je nu met 5 man om tafel wilt, of 50; De Puddingfabriek is de perfecte vergaderlocatie in Groningen!
Wij zorgen ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn voor een productieve vergadering. Zo vind je op onze vergaderlocatie in Groningen standaard een grote vergadertafel met comfortabele stoelen. Ook een beamer, scherm, laptop en flipover zullen niet ontbreken. Wil je een zaal huren in Groningen en heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij passen de locaties helemaal aan jouw wensen aan.

Vergaderlocatie in Groningen stad

Wil je een productieve dag gezellig met zijn allen afsluiten in een restaurant of kroeg? Dat kan als je een vergaderlocatie in Groningen stad huurt. Vanuit onze bijzondere locaties in Groningen zijn eet- en drinkgelegenheden veelal lopend te bereiken. Zo kun je onder het genot van een heerlijk diner nog eens rustig de successen van de dag doorspreken. Op onze eigen vergaderlocatie in Groningen stad De Puddingfabriek, kan je zelfs op locatie eten of borrelen, maar we kunnen ook externe locaties aanbieden. We zorgen er altijd voor dat de zaal past bij jouw evenement en groep.

Vergaderlocatie in Groningen reserveren

Voordat je bij De Pudding een vergaderlocatie in Groningen kunt reserveren, gaan wij graag met je in gesprek. Door je wensen en alle mogelijkheden in kaart te brengen, zorgen we ervoor dat je de perfecte plek reserveert. Ons ervaren team denkt graag met je mee over de locatie, aankleding en benodigdheden. We laten niets aan het toeval over als je bij ons een vergaderlocatie in Groningen wilt reserveren!