Zaal huren Groningen

Wil je coronaproof een zaal huren voor een vergadering, training of andere bijeenkomst? Dat kan bij De Pudding. We hebben onze zalen zo ingericht dat je onderling 1,5 meter afstand kunt houden. Zo kunnen in de grote zaal van De Puddingfabriek de volgende groepen terecht:

  • Tot 1 juli 2020: maximaal 30 personen
  • Vanaf 1 juli 2020: maximaal 60 personen (als de maatregelen worden versoepeld)

Ook vergaderen of een training geven kan op afstand. Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden bij De Puddingfabriek of één van onze andere locaties.   

Als je via De Pudding een bijzondere zaal wilt huren in Groningen, dan ben je gegarandeerd van een geslaagd evenement. Wij kunnen je wijzen op de mooiste zalen, die geheel aan jouw wensen aan te passen zijn. Zo kunnen we je met je gasten onderbrengen in de Puddingfabriek, of we kunnen voor je aan de slag op een externe locatie. De zaal van de Puddingfabriek biedt ruimte aan maximaal 350 personen. Wij denken graag met je mee om je volledig te ontzorgen. Wil jij een feest in Groningen geven op een van de mooiste plekken in onze stad? Kies er dan voor om een zaal te huren in Groningen bij De Pudding!

Zaal huren in Groningen bruiloft

Via De Pudding kun je eenvoudig een zaal huren in Groningen voor jouw bruiloft! Ervaar de mooiste dag van jullie leven in een karakteristieke voormalige fabriek, waar vele jaren lang de heerlijkste pudding werd gemaakt. De Puddingfabriek heeft bovendien een ideale ligging, vlak achter het Centraal Station en met het centrum op loopafstand. Daarnaast zijn er vele hotels vlak in de buurt waar je je gasten onder kunt brengen. Wil je een zaal huren in Groningen voor een onovertroffen bruiloft? Als je via De Pudding op zoek gaat naar trouwlocaties in Groningen, wordt jullie trouwerij er eentje om nooit meer te vergeten!

Zaal huren Groningen mogelijkheden

Wil je een zaal huren in Groningen? Neem dan gerust contact op met De Pudding om de mogelijkheden te bespreken. Wij regelen en verzorgen, indien gewenst, heel jouw bijeenkomst tot in de puntjes. Zit het weer mee? Dan kan jouw feestelijke gelegenheid ook deels buiten plaatsvinden. Bovendien beschikt onze thuisbasis De Puddingfabriek over een belsloten binnenplein waar de feestelijkheden van binnen naar buiten verplaatst kunnen worden. Of andersom natuurlijk! Heb je (nog) niets te vieren maar wil je een zakelijke bijeenkomst organiseren? Dan helpen wij jou de perfecte vergaderlocatie in Groningen te vinden. Als je via De Pudding een zaal wilt huren in Groningen, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos!

Zaal huren Groningen offerte

Wil je voor jouw feest of zakelijke bijeenkomst via De Pudding een zaal huren in Groningen? Vraag je offerte dan online aan! Hier kun je kort de datum en aard van het evenement aangeven, evenals het aantal mensen dat je verwacht. Heb je al een voorkeurslocatie? Geef deze dan gerust aan! Wil je een zaal huren in Groningen, dan krijg je van ons geheel vrijblijvend een. Je kunt bovendien contact met ons opnemen over de vele mogelijkheden die we je bieden om jouw bijeenkomst een groot succes te laten zijn. Zo kunnen wij de beste artiesten en DJ’s voor je inhuren, evenals de meest getalenteerde fotografen om jouw bijzondere gelegenheid vast te leggen voor later. Ook kun je horeca, transport en technische ondersteuning geheel aan ons overlaten!