Zaalverhuur Groningen

Wil je coronaproof een zaal huren voor een vergadering, training of andere bijeenkomst? Dat kan bij De Pudding. We hebben onze zalen zo ingericht dat je onderling 1,5 meter afstand kunt houden. Zo kunnen in de grote zaal van De Puddingfabriek de volgende groepen terecht:

  • Tot 1 juli 2020: maximaal 30 personen
  • Vanaf 1 juli 2020: maximaal 60 personen (als de maatregelen worden versoepeld)

Ook vergaderen of een training geven kan op afstand. Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden bij De Puddingfabriek of één van onze andere locaties.

Heb je iets bijzonders te vieren en ben je op zoek naar zaalverhuur in Groningen? Dan helpt de Puddingfabriek je daar graag bij! Ons pand is een voormalige fabriekshal waar pudding werd gemaakt. Het gebouw is in de jaren ‘30 gebouwd en heeft een prachtige moderne en industriële sfeer. Voor een feest in Groningen zoals een trouwerij of een verjaardag is het de perfecte locatie. Maar je kunt het pand ook gebruiken voor zaalverhuur in Groningen voor een vergadering of presentatie!

Zaalverhuur Groningen stad

Wanneer je op zoek bent naar zaalverhuur in Groningen stad is de Puddingfabriek een prachtige locatie. Het gebouw bevindt zich achter het Centraal Station en is op loopafstand naar het centrum van Groningen. Daarnaast bevinden er zich vele hotelaccommodaties vlakbij. Hierdoor kunnen je gasten altijd in de buurt overnachten na een leuk feestje! Ook als vergaderlocatie in Groningen is de Puddingfabriek zeer geschikt. Naast deze locatie hebben wij ook andere zaalverhuur in Groningen stad zoals de Suikerfabriek en het Grand Theatre.

Zaalverhuur Groningen mogelijkheden

Wij organiseren uiteenlopende evenementen, van bruiloften tot symposiums. Wij regelen alles tot in de puntjes. Daarnaast zijn er verschillende zaalverhuur in Groningen mogelijkheden. Wanneer het bijvoorbeeld mooi weer is kan het feest ook plaatsvinden op ons besloten binnenplein. Met vuurkorven blijft het de hele avond gezellig en warm. Daarnaast kunnen de zalen helemaal naar wens worden aangepast. Neem contact op en vraag naar de zaalverhuur in Groningen mogelijkheden!

Zaalverhuur Groningen feest

Neem contact met ons op voor zaalverhuur in Groningen om de mooiste locatie voor je feest te huren. Nadat we je wensen in kaart hebben gebracht gaan wij voor je aan de slag en doen we je een mooi voorstel. Je kunt onze bijzondere locaties in Groningen altijd vooraf bekijken. We denken naast de zaalverhuur in Groningen voor je feest ook mee over het thema, de aankleding en catering. Door onze jarenlange ervaring is alles snel geregeld. Wil je een zaal huren in Groningen bij de Puddingfabriek? Neem dan contact met ons op!