Geschikt voor huwelijken, feesten en vergaderingen. Onze meest flexibele zaal

De Puddingfabriek is een multifunctionele, voormalige fabriekshal op 5 minuten loopafstand van het levendige centrum van Groningen, vlak achter het centraal station. Waar vroeger instant pudding van de lopende band rolde, is de Puddingfabriek nu een bruisende evenementenlocatie, geschikt voor vrijwel elk type evenement.

Een veelzijdige ruimte

De voormalige expeditiehal leent zich uitstekend voor een plenaire opstelling, maar is ook erg geschikt voor feesten, diners, huwelijksceremonies of beurzen. Met industriële roldeuren kan de ruimte in tweeën worden gesplitst en kan de grootte van de zaal worden aangepast. Ook heeft de Puddingfabriek diverse break-out mogelijkheden (vraag naar de mogelijkheden), waaronder de [De Directeurskamer].

Van alle gemakken voorzien

De ruimte kan naar wens worden ingericht en is standaard uitgerust met audiovisuele middelen (denk aan beamers en schermen, professionele verlichting, draadloze microfoons, etc.) Ook hebben we van alles in huis om nagenoeg elk type evenement te kunnen faciliteren.

Met bar en catering

De zaal is uitgerust met een mooie grote bar die tevens als buffetpunt ingezet kan worden. Op het gebied van catering kunnen we nagenoeg alles bieden.

En een sfeervol binnenplein

Daarnaast beschikt de Puddingfabriek over een besloten binnenplein: ideaal voor barbecues en borrels, maar ook een kleinschalige festival-opstelling is hier mogelijk (met bijvoorbeeld food trucks). In de avonduren wordt het binnenplein sfeervol uitgelicht en wordt het kampvuur ontstoken.

Locatie

De Puddingfabriek bevindt zich op loopafstand van parkeergelegenheid, hotelaccommodaties, OV en het bruisende stadscentrum van Groningen.

Contact

info@depuddingfabriek.nl
06 15 01 59 55

Bezoek en postadres

Viaductstraat 3-4
9725 BG Groningen

Route en parkeren

Betaald parkeren: van maandag t/m zaterdag van 09:00 – 18:00 uur, en op donderdag t/m 21:00 uur, met een maximum van 2 uur. De betaalautomaat staat voor het voormalig TNT-gebouw (op 150 m afstand van de Puddingfabriek). Code parkeerautomaat (via Yellowbrick of Parkmobile): 3012. Parkeren kan tevens in Parkeergarage Oosterpoort. De loopafstand bedraagt ongeveer 8 minuten tot de Puddingfabriek.

Quote icoon

"De communicatie was top en wij zijn volledig ontzorgd. Hoe comfortabel kan je dan een event organiseren! Vele aanwezigen hebben ons complimenten gegeven over de locatie en de sfeer. Daarnaast waren de aanwezige medewerkers van de Puddingfabriek uiterst pro-actief, thanx!"

Wim de Boer, "Nieuw Publiek" feest